Pilaarbijter Bruin

33 cl

Pilaarbijter Bruin

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Bavik
Type Bier Bruin / Dubbel
Alcohol % 6,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Pilaarbijter Bruin is een Belgisch bier van hoge gisting en wordt gebrouwen door Brouwerij Bavik in opdracht van het Bisdom Brugge. Het bier is donker van kleur en heeft nagisting op de fles. Het oude bruine bier is heerlijk zacht, bitter van smaak. Wilt u optimaal genieten van dit bier? Bekijk ook eens het originele Pilaarbijter bierglas!

De naam Pilaarbijter is geïnspireerd op een schilderij van Pieter Breughel. In dit schilderij zijn 80 spreekwoorden en gezegdes uitgebeeld, links onderin op dit schilderij staat de pilaarbijter en ook op het etiket van de fles staat de afbeelding. Een “pilaarbijter” is een egoïstisch en schijnheilig persoon, het is een Vlaamse uitdrukking.