Pere Magloire XO Klein

50 cl

Pere Magloire XO Klein

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Soort / Type Calvados
Leeftijd X.O.
Alcohol % 40 %
Merk Pere Magloire
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Père Magloire XO calvados, in Nederland vertegenwoordigd door Walraven Sax, heeft op 21 en 22 maart jl. tijdens de San Francisco World Spirits Competition in Hotel Nikko in San Francisco een `double gold medal`gewonnen. De juryleden hebben unaniem besloten dat deze calvados op de eerste plaats hoort.

Behalve de prijs voor beste calvados werd de Père Magloire ook beoordeeld als beste brandy. Dit betekent dat de jury unaniem heeft besloten dat dit de beste brandy is van alle brandy`s met een `double gold medal`-status.

Walraven Sax geeft de volgende proefnotitie van de Père Magloire XO: "De ultieme after-diner brandy; een ragfijne blend van minstens 40 distillaten die in leeftijd variëren van 10 tot 22 á 24 jaar oud. Père Magloire´s XO is de geloofsbrief van hun keldermeester, het visitekaartje, waarmee Père Magloire zich plaatst tussen de grote merken Cognac en Armagnac. Een ware ontdekkingsreis, die voert langs bloemen, fruit en kruiden, met een fraaie, zuivere, mooi droge afdronk."