Penn1681 Rye

70 cl

Penn1681 Rye

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Penn 1681
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Penn 1681 Rye is een zachte en pure vodka gemaakt door Philalphia Distilling. De vodka is handgemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale boerderijen in Pennsylvania in combinatie met een Amerikaanse drank. Een heerlijke mix met een zachte smaak. Deze vodka is ook geschikt om cocktails mee te maken.

Over Penn 1681

In 1681 verleend Koning Charles II een stuk land aan William Penn dat de bondsstaat van Pennsylvania werd. Vanaf dat moment was Pennsylvania de leider op het gebied van landbouw en had het grootste gebied aan agricultuur en produceerde overschotten aan exportproducten.

Penn 1681 is de enige drank in het land dat nog in een column (langwerpig) pot word gedistilleerd. De hoofddistillateur heeft ongekende vaardigheden en gebruikt middelen waarmee de vodka een zeer pure en zachte smaak krijgt. Deze vorm van de column pot zorgt ervoor dat de alcohol zich beter scheidt wat resulteert in een relatief neutrale vodka.