Penderyn Welsh Madeira 46%

70 cl

Penderyn Welsh Madeira 46%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Penderyn W
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Penderyn Welsh is een zalige Ierse whisky die wordt geproduceerd in speciale Madeira vaten en verpakt wordt in een luxe verpakking. Op de neus heeft deze whisky zoete aroma's die gepaard gaan met kruiden, vanille, zoetheid, hars, rozijnen, toast en overrijpe druiven. Het is een niet al te scherpe neus en tegelijkertijd een verrijking voor uw reukzintuigen. Over smaak valt niet te twisten, maar dit is toch wel degelijk een lekkere smaak! De Penderyn Welsh is dik en zoet en bevat aroma's van kruiden, biscuits en custard. Save the best at last, de afwerking is gemiddeld en heeft een verse, knapperige aroma die wordt ondersteund door kruiden en gember. 

De Penderyn Welsh distilleerderij is gevestigd op de perfecte plek in het oude dorp van Penderyn. Penderyn Single Malt Whisky uit Wales werd voor het eerst gelanceerd op de dag van St David's, 1 maart 2004, in aanwezigheid van ZKH Prins Charles, onder toezicht van erkende whisky deskundigen en consumenten. Op Penderyn wordt er slechts een vat per dag van de fijnste gerstemout geest geproduceerd, die wereldwijd worden erkend als een van de mooiste malt whisky's. Het grootste deel van onze geest gaan in vaten de kelder in, dit ten goede voor het verouderingsproces van de drank. Kleine hoeveelheden worden doorgeschakeld naar de andere bekroonde producten ambacht, zo onderscheid de Penderyn Welsh distilleerderij de massaproductie met de kleinere hoeveelheden. En dit allemaal natuurlijk ten goede van het proces!