Patxaran Usua Oro

100 cl

Patxaran Usua Oro

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 25 %
Kleur Rood
Land Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Patxaran Usua Oro is een likeur op basis van anijs en sleedoornbessen. De drank is afkomstig uit Baskenland en Navarra maar is sinds de jaren vijftig bekend in heel Spanje. De naam van de likeur is van Baskische komaf en betekent letterlijk “sleedoorn”. Paxtaran wordt vaak gedronken in Navarra en Baskenland, de Pyreneeën en elders in Spanje.  Patxaran Usua Oro bevat een alcoholpercentage van 25%.