Patron XO Café

70 cl

Patron XO Café

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
  • Vanaf 6 voor € 24,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Smaak Koffie
Kleur Bruin
Merk Patron
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een premium tequila likeur die bedoeld is voor in de koffie, zoals Patron het zegt; "..blending the "essence of coffee" with our premium tequila is what our XO Café gives the edge."

Patron XO Café is ontstaan uit de zeer unieke blend van XO Fine tequila met de puur natuurlijke koffie essentie. Er zit bewust zeer weinig suiker in zodat de tequila gedronken kan worden in cocktails maar ook als een uitstekende likeur of als ingrediënt.

Patron XO Café kan op veel verschillende manieren worden gedronken, om wat inspiratie op te doen;

  • Nippen, smaakt puur heerlijk! Mix het met ijs en schenk het in een glas als je wat koelers wil nippen.
  • Voeg het toe aan je favoriete koffie of espresso, Patron XO Café voegt een heerlijke smaak toe aan onder andere een latté, mocca of cappuccino.
  • Mix het met vodka en melk, ook wel bekend als een White Russian
  • Mix het met andere tequila!
  • Ijs! Schenk Patron XO Café over vanille, espresso, chocolade en milkshakes, super combinaties.