Pallet Voordeel Champagne Flutes

24 cl

Pallet Voordeel Champagne Flutes

24 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 790,00

Special Price € 595,00

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 24 cl
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Groot voordeel op de al scherpe prijs van de champagne flutes, deze Grand Chateau Champagne Flutes van Royal Worcester zijn kwaliteits glazen, gemaakt van hoogwaardige kwarx wat staat voor zeer sterk en helder glas. De glazen zitten verpakt in doosjes met vier glazen, deze actie heeft totaal 200 doosjes van 4 glazen! In totaal ontvangt u dus maar liefst 800 Champagne flûtes! De Royal Worcester Champagne Flutes hebben een inhoud van 24cl.