Paljas IPA

€ 1,59

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,10

Paljas IPA is gebrouwen met 100% pale ale mout en maar liefst vier speciaal geselecteerde hoppen. Deze hoppen geven het bier een heerlijk frisse toets met veel citrus aroma's en een heerlijke bittterheid. Als je goed proeft, proef je zelfs een beetje Sauvignon Blanc terug in de smaak.

Prijzen:

2015 Beste Belgische IPA

Brouwerij Henricus:

Opgericht in 2013 door Mathias van den Poel, om van zijn hobby zijn beroep te maken. Paljas Blond werd het eerste bier wat uit de vaten stroomde, met succes! Niet alleen in de horeca maar ook op Internationale bier festivals viel hij direct in de smaken en won diverse prijzen. Dit succes vroeg om meer!

Slechts 9 maandan na de Blond kwam er een vervolg, de Bruine Paljas werdt toegevoegd aan het vaste gamma, gevolgd door in 2014 de IPA welke bekroond werdt als " Best Belgian IPA " en ondertussen gevold door de Saison. Nu ( 2016 ) heeft Paljas vier vaste bieren in zijn assoriment zitten en is de brouwerij bijna te klein. Jaarlijks brouwd hij nu 450.000 Liter en het streven is dit te verdubbelen tegen 2019.

De grootste focus van Brouwerij Henricus is dan ook om de juiste balans te vinden tussen de snelle groei en de kwaliteit van de bieren, welke aan de basis ligt van Paljas.

Meer informatie
Land België
Inhoud 33 cl
Statiegeld € 0,10
Gewicht 0.5000
Alcoholpercentage in % 6
Brouwerij Henricus
Type bier IPA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paljas IPA
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.