Ouzo of Plomari Klein

20 cl

Ouzo of Plomari Klein

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,25
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 20 cl
Alcohol % 40 %
Soort / Type Ouzo
Land Griekenland
Merk Plomari
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ouzo of Plomari van Isidoro Arvanitis is van oudsher een natuur zuivere drank met de heerlijke smaak van anijs. Drink hem heerlijk koud bij voorkeur met een heerlijk grieks gerecht om zo het ware Griekenland te proeven.

Geschiedenis:

Isidoros Arvanitis de schepper van deze ouzo die wordt beschouwd als de beste in de wereld begon in 1894 met het maken van een unieke ouzo van uitstekende kwaliteit, dezelfde uitzonderlijke smaak en hoge kwaliteit tot aan de dag van vandaag.

Het bedrijf, dat is 100% Grieks is, blijft de voortreffelijke Ouzo van Plomari met hetzelfde recept maken, op dezelfde traditionele methode van distillatie in kleine, handgemaakte, koperen ketels. Ouzo van Plomari is verzegeld in een karakteristieke traditionele fles met natuurlijke kurk en biedt een waardevolle balans van smaak, bereikt door de fijnste dranken met een benaming van oorsprong.