Ouzo 7

70 cl

Ouzo 7

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 37 %
Soort / Type Ouzo
Land Griekenland
Merk Ouzo 7
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ouzo 7 is een anijs smakende aperitief die op grote school wordt gebruikt in Griekenland en Cyprus.
Water, anijs, koriander en venkelzaad worden gecombineerd en vervolgens samen gedestilleerd. Het product van de eerste distillatie wordt dan opnieuw gedestilleerd en daarna in drie delen. Het middendeel van het tweede proces wordt vervolgens gebruikt voor het eindproduct. De Ouzo wordt dan in een roestvrij stalen tank geplaatst voor ongeveer twintig dagen. Daarna wordt het product gefiltreerd en gebotteld.
Velen Griekse restaurants bieden u een shotje Ouzo maar ook Drankgigant.nl biedt u deze 70cl fles aan met een alcoholpercentage van 37,5%.