Otzi Eis & Feuerlikeur 50%

50 cl

Otzi Eis & Feuerlikeur 50%

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
  • Vanaf 6 voor € 21,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 50 %
Land Oostenrijk
Merk Tiroler
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Otzi Eis & Feuerlikeur, oftewel Ijs en Vuurlikeur is een fruitig likeur met ijskristallen. Hij smaakt heerlijk en heeft een verwikkende, stimulerende werking op de zintuigen. Dit likeur is perfect om te flamberen en u kunt zelf bepalen hoe hoog u het alcoholpercentage wilt hebben!

Vuurritueel

Bepaal zelf de sterkte door de glazen tot aan de rand te vullen en aan te steken met een lucifer! Het oorspronkelijke alcoholpercentage is 50%.

3 min. vuur in het glas = 45 %

5 min. vuur in het glas = 42 %

10 min. vuur in het glas = 33 %

Even uitblazen, af laten koelen en drinken maar!

De man onder het ijs

Het likeur uit Tirol heeft iets geheimzinnigs en dit komt doordat het drankje een vrolijke ode is aan de man onder het ijs..  In 1991 werd er namelijk een man onder het ijs gevonden bij de bergrichel Tisenjoch in de Alpen. Deze man onder het ijs uit de tijd van 3400 voor Christus werd een ware sensatie en de “Mummie van Similaun” is sinds 1998 te bezichtigen in het archeologisch museum van Bozen in Zuid Tirol.

Otzi’s Liefdesroes

Het likeur kan ook gebruikt worden voor de lekkerste cocktails, zoals de ‘Liefdesroes’, hij werd gecreëerd voor de twintigste herdenkingsdag van Ötzi. Samen met grenadine, vruchtensappen en kruidnagel!