Othmar Tripel

33 cl

Othmar Tripel

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,89
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,75 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink & Co
Type Bier Tripel
Alcohol % 8,9 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Othmar tripel is een mooi bovengistend bier met rijke, volle smaken. Ideaal voor bij de openhaard en het beste op kamer temperatuur te drinken. 

Geschiedenis:

In 1999 is Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink & Co opgericht met als doel de oeroude biercultuur weer nieuw leven in te blazen. Archieven en oude bronnen zijn geraadpleegd en bestudeerd om een bier te creëren dat de koningsnaam Othmar waardig is.

In de brouwerij wordt gebrouwen volgens het Duitse "Reinheitsgebot" waardoor mooie natuurlijke bieren ontstaan. De bieren worden op een ambachtelijke manier gemaakt met een koperen brouwhuis met een capaciteit van 10 hectoliter.