Opthimus 25 Years Mini

5 cl

Opthimus 25 Years Mini

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
  • Vanaf 24 voor € 7,70 per stuk
  • Vanaf 150 voor € 7,55 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 5 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Rum
Alcohol % 38 %
Land Dominicaanse Republiek
Merk Opthimus
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Opthimus Rum 25 Mini Malt Whisky Barrel Finish is een donkere rum gerijpt voor 25 jaar met een afwerking van een vat van Schotse malt whisky. Aroma's van honing, toffee, vanille, koffie, cacao en chocolade en eiken noten.
Opthimus 25 Years Mini is een uiterst bijna perfect kwaliteits uit de Dominicaanse Republiek. Een prachtige volle rum met bijzondere leeftijd in een kleine variant met identiek uiterlijk.