Olifant Oude Jenever

100 cl

Olifant Oude Jenever

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Olifant
Soort / Type Oude Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Olifant Oude Jenever is een drank die met uiterste bekwaamheid en finesse wordt geproduceerd, de jenever wordt voor een periode van minimaal 1 jaar gelagerd zodat de smaken en aroma’s zich tot volwassenheid kunnen ontwikkelen. Het is een jenever met een aanzienlijk deel moutwijn en is verder op smaak gebracht met een kruidendistillaat die ondermeer jeneverbessen en zoethout bevat.

Olifant Oude Jenever zet zich apart van andere oude jenevers door zijn ietwat pittige smaak, het is een drank met een lekkere ‘bite’ en heeft een vol karakter dat zich in alle facetten uit. Bij voorkeur drink je deze drank in een borrelglas op kamertemperatuur.