Ole Smoky Moonshine Pumkin Pie

€ 17,95

Direct leverbaar !

Ole Smoky Moonshine Pumkin Pie geeft de warme en vriendelijke sfeer van thuis weer. Het is alsof je pompoenentaart aan het drinken brengt. Hij is traditioneel gemaakt met traditionele pompoentaart kruiden, zoals nootmuskaat, kaneel en piment. Het is dan ook geen verrassing dat Moonshine Pumkin Pie rijk is aan noten van pompoen met korst, nootmuskaat, kaneel en een vleugje vanille. Een warm gevoel letterlijk van thuis!

In beperkte oplage verkrijgbaar!

Geschiedenis:

Ole Smoky Distillery heeft een ongelooflijke geschiedenis achter zich met het maken van sterke dranken, het is daarom ook een belangrijk onderdeel van wie zij zijn volgens mede oprichter Joe Baker.

Zij zijn Appalachian, geboren en getogen. De Ole Smoky famillie behoren tot een van de families wiens eerste stappen staan op de grond van Smoky Mountains. Zij hebben de kunst van het maken van goede whiksy doorgrond, verbeterd en aangescherpt om te kunnen overleven tijdens moeilijke economische tijden.

Toen in Tennessee de wet veranderd en het toeliet om sterke dranken te distilleren zagen zij hun kans schoon om van de moonshine een legale drank te maken, Ole Smoky is de eerste Distilleerderij die een federale licentie heeft gekregen in de geschiedenis van Oost-Tennesee.

De tijden dat het gevaarlijk was om er over te praten zijn voorbij, nu kan er met trots worden verteld dat zij de makers zijn van Ole Smokey moonshine Whisky’s
 
Appalachian:

Is een regio in het oosten van de Verenigde staten die van het zuiden van New-York tot in het Noorden van Alabama, mississippie en Georgia.

Meer informatie
Merk Old Smoky
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 20 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Verenigde Staten
Type whisky Moonshine
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ole Smoky Moonshine Pumkin Pie
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.