Ole Smoky Moonshine Lemon Drop

50 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 19,50
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Merk Ole Smoky
Land Verenigde Staten
Leeftijd in jaren Niet Vermeld
Inhoud 50 cl
Gewicht in KG 1.0000
Alcoholpercentage in % 32.5
Type whisky Moonshine

Omschrijving

Ole Smoky's Tennessy Lemon Drop, Vers geperst citroenen en suiker geroerd in ijskoud water serveren uw favoriete dorstlesser. Ze mengen de favoriete limonade met de White Lightnin 'Ole Smoky Lemon Drop Moonshine creëren. Elektrische limonade nooit zoveel electricity. Shine Verantwoord.

Geschiedenis:

Ole Smoky Distillery heeft een ongelooflijke geschiedenis achter zich met het maken van sterke dranken, het is daarom ook een belangrijk onderdeel van wie zij zijn volgens mede oprichter Joe Baker.

Zij zijn Appalachian, geboren en getogen. De Ole Smoky famillie behoren tot een van de families wiens eerste stappen staan op de grond van Smoky Mountains. Zij hebben de kunst van het maken van goede whiksy doorgrond, verbeterd en aangescherpt om te kunnen overleven tijdens moeilijke economische tijden.

Toen in Tennessee de wet veranderd en het toeliet om sterke dranken te distilleren zagen zij hun kans schoon om van de moonshine een legale drank te maken, Ole Smoky is de eerste Distilleerderij die een federale licentie heeft gekregen in de geschiedenis van Oost-Tennesee.

De tijden dat het gevaarlijk was om er over te praten zijn voorbij, nu kan er met trots worden verteld dat zij de makers zijn van Ole Smokey moonshine Whisky’s
 
Appalachian:

Is een regio in het oosten van de Verenigde staten die van het zuiden van New-York tot in het Noorden van Alabama, mississippie en Georgia.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.