Ole Smoky Moonshine Blue Flame

50 cl

Ole Smoky Moonshine Blue Flame

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Old Smoky
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 50 cl
Alcohol % 20 %
Type Moonshine
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ole Smoky Moonshine Blue Flame is niet voor watjes zoals ze zelf omschrijven, met 64% alcohol klopt dat ook wel! Dit is een suiker wassen moonshine waar de overgebleven koren puree uit mais whisky suiker is toegevoegd, daarna is het gefermenteerd en gedistilleerd. De neus is zacht, rond en zoet en wordt verwent met de aroma's van vanille, suikerriet en gemalen graan met wittepeper en appelbloesem. Het palet heeft een grote peper kick met witte en zwarte peper die een grote hoeveelheid aan warmte geven. Er is een scherpe punch aan het einde van het palet maar die is erg aangenaam. De afdronk is heet en droog. Dit is een Moonshine, zoals die moet zijn, zoet, maisachtig met een mooie punch.

Geschiedenis:

Ole Smoky Distillery heeft een ongelooflijke geschiedenis achter zich met het maken van sterke dranken, het is daarom ook een belangrijk onderdeel van wie zij zijn volgens mede oprichter Joe Baker.

Zij zijn Appalachian, geboren en getogen. De Ole Smoky famillie behoren tot een van de families wiens eerste stappen staan op de grond van Smoky Mountains. Zij hebben de kunst van het maken van goede whiksy doorgrond, verbeterd en aangescherpt om te kunnen overleven tijdens moeilijke economische tijden.

Toen in Tennessee de wet veranderd en het toeliet om sterke dranken te distilleren zagen zij hun kans schoon om van de moonshine een legale drank te maken, Ole Smoky is de eerste Distilleerderij die een federale licentie heeft gekregen in de geschiedenis van Oost-Tennesee.

De tijden dat het gevaarlijk was om er over te praten zijn voorbij, nu kan er met trots worden verteld dat zij de makers zijn van Ole Smokey moonshine Whisky’s
 
Appalachian:

Is een regio in het oosten van de Verenigde staten die van het zuiden van New-York tot in het Noorden van Alabama, mississippie en Georgia.