Old Pepper 1776 Straight Rye

70 cl

Old Pepper 1776 Straight Rye

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken James E Pepper
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Old Pepper 1776 Straight Rye een heerlijke whisky met op de neus heerlijke aroma's van honing. De aroma's in de geur doen je sterk denken een boswandeling in de herfst. De heerlijke geuren van de natuur die je neus binnendringen. Deze whisky heeft een prachtige gladde textuur. Van smaak is er niet veel toegevoegd, wat het een natuurlijke smaak geeft. Een lichte zoetheid doet je denken aan zelfgebakken cake met een boterachtige finish.

Geschiedenis:

Vlak na de Amerikaanse Revolutie is de distilleerderij opgericht door Elijah Pepper en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Dit maakt Pepper Whisky de oudste en meest legendarische whisky van zowel Kentucky als van de Amerikaanse geschiedenis. James E. Pepper, de kleinzoon van Elijah Pepper zorgde voor meer promotie van de whisky's. De man die het whiskymerk tot het niveau heeft gebracht waar het merk zich nu bevindt. James E. Pepper gaf zijn whisky de bijnaam 'Old 1776' en zo wordt het tot op de dag van vandaag nog steeds genoemd.