Old Lady's Vintage Gin

70 cl

Old Lady's Vintage Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 40 %
Merk Old Lady
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Old Lady's Vintage Gin is een klassieke London Dry die de basis bevat van een goede Gin. Dit begint met Jeneverbes die een droog maar toch ook zoete smaak heeft. Gevolgd door citrus extrackten en iets wat kruidige extrackten is Old Ladies Vintage Gin een topper in zijn soort. Je kan de Vintage misschien het beste vergelijken met Georg Dry Gin of Captains Gin die ook basic Gin’s zijn waar niet te veel gekkigheid aan zit verbonden alleen de pure Gin smaak.

Old ladies Gin valt onder het merk No. 0. Deze Gin is heel bekend sterker nog de No. 0 is bekender dan zijn familie lid de Old Lady's Vintage Gin. Maar als je weet dat ze familie van elkaar zijn dan zegt dat genoeg over Old Ladies Vintage Gin want we weten inmiddels allemaal hoe hoog de kwaliteit van no. 0 wel niet is. En omdat het de naam heeft die het heeft wil niet zeggen dat alleen oude vrouwtjes dit kunnen drinken. Het is geschikt voor jong (18+), oud, mannelijk of vrouwelijk. Geniet van deze Gin en de prachtige G&T die ermee gemaakt kan worden.