Old J Batch 21 Spiced

70 cl

Old J Batch 21 Spiced

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 35 %
Soort Spiced Rum
Merk Old J
Herkomst Caribische Gebied
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Old J Spiced Rum is een rum met een krachtige smaak dat is bedacht door een Brits Admiraal die in zijn tijd de rum te zacht vond en heeft zijn eigen rum gecreëerd met 7 krachtige ingrediënten.  Deze rum bevat geuren van koper en amber. De smaakpallet uit zich in soda, vanille, fudge, nootmuskaat en toffee. De afdronk geeft toetsen van verbrand toffee, zwarte peper, steranijs en limoen.