Old Fogshorn Barleywine Style Ale

35,5 cl

Old Fogshorn Barleywine Style Ale

35,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35,5 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Anchor Brewing
Type Bier Barley Wine
Alcohol % 8,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Old Foghorn Barleywine Style Ale is een Barleywine Style bier met een uniek hoparoma dat gebrouwen word op basis van historische Engelse barleywine methode. Sterk gehopt, gefermenteerd en van hoge gisting. Geïntroduceerd in 1975 waar hij onder grote ogen werd gepresenteerd, vandaag de dag wordt de oude Foghorn Ale het best genoten na een maaltijd. Traditioneel gebrouwen met een enkele wortspoeling waarmee vele vergistbare suikers worden uitgespoeld, hierdoor krijgt hij een eigen karakter en een eerbiedwaardige smaak die iets zoet aanvoelt.