Old English Gin

70 cl

Old English Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin, Overig
Alcohol % 44 %
Merk Old English
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Old English Gin is een retro Gin die geheel wordt ontwikkelt op de Old Tom stijl. De gouden oude Old English Gin is heerlijk van smaak en structuur en heeft de optimale zuiverheid van het water behouden dankzij de speciale distillatie technieken. De smaak is overheerlijk en zacht met Jeneverbessen als basis smaak. Verschillende aroma’s kunnen waargenomen worden. Lichte citrus extracten zorgen voor frisheid met heerlijke koriander.

Deze kruising tussen Old Tom en London Dry Gin is overheerlijk. Ondanks dat het een ouderwetse genever achtige drank is vinden veel mensen hem in de 21e eeuw overheerlijk. Het is alsof je een slok uit het verleden neemt en dat je dat weer opnieuw beleefd in het heden. Vergis je niet, het is niet je opa’s oude Gin. Het is in een Longdrinkglas de perfecte mix met tonic.