Oh buurman wat doet u nu?

33 cl

Oh buurman wat doet u nu?

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
  • Vanaf 24 voor € 2,85 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Het Uiltje
Type Bier Barley Wine
Alcohol % 11,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Oh buurman wat doet u nu? gemaakt door de brouwers van Het Uiltje uit Haarlem. Voor de mensen die de qoute herkennen "Oh Buurman, wat doet u nu?!" en weten waar deze vandaan komt zijn zeker oud genoeg om bier te mogen drinken.

Waar de film lomp en grof is is het bier daarentegen in goede balans met zoet en bitterheid. In de neus komen de geuren van Toffe, rijpfruit en mout samen, de afdonk is behoorlijk droog en samen met de alcohol zorgt hij net als de film voor een warm gevoel.