Oethmersheimse Kruiden-Bitter

70 cl

Oethmersheimse Kruiden-Bitter

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 30 %
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Oethmersheimse Kruiden-Bitter recept dateert uit 1656, en werdt vervaardigd in het centrum van Ootmarsum wat een van de oudste steden in Twente is. De smaak van deze kruidenbitter karakteriseert het leven in Ootmarsum.

De slogan van Oethemersheimse Kruiden Bitter:

Dréénk um moatig meer regelmoatig.

Leuk om te weten:

Ootmarsum is gesticht door de  Frankische Koning Othmar, wiens naam aan de stad werd verbonden en tevens de naamgever van de Oethmersheimse Kruiden-Bitter is. Tegenwoordig wordt het vaak het kunststadje genoemd.