Ocho Añejo Single Estate Tequila

70 cl

Ocho Añejo Single Estate Tequila

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Anejo
Merk Los Fresnos
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tequila Ocho Añejo tequila is een 100% pure agave tequilla. Deze Single Estate Tequila is het eerste product van het jaar, elke "rancho" produceert een beperkte hoeveelheid van deze tequila om het nieuwe seizoen te openen. Hierdoor worden deze tequila's een graag gezien object voor collectors. Er zijn dan ook niet veel flesen geproduceerd van deze Ocho Anejo. Deze heerlijke tequila heeft voor 1 jaar en 1 dag mogen rijpen op refill eiken houten vaten waardoor hij zijn iets gelige kleur heeft gekregen en een fijne smaak heeft kunnen ontwikkelen.

Ocho tequila:

Ocho tequila is gemaakt door een derde generatie Mexicaanse tequilero familie. Het wordt zorgvuldig gemaakt in kleine hoeveelheden de ambachtelijke manier van het verleden. Dit resulteert in een zuivere tequila die een bijzonder vol en complex agave smaak heeft terwijl soepele en gebalanceerd.

Leuk om te weten:

Een Agave groeit 8 jaar voor hij geoogst wordt

Betekenis van Ocho:

Ocho betekend 8