Nuevas Rias Orijo

70 cl

Nuevas Rias Orijo

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 42 %
Land Spanje
Merk Nuevas Rias
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Nuevas Rias Orijo wordt gemaakt van de overblijfselen(pitten, steeltjes,schillen) van de wijnproductie. Het wordt gedestilleerd in het zuiden van Galicia. De zorgvuldig geselecteerde overblijfselen worden gefermenteerd met lokale gisten. Dit geeft het eind product een kenmerkende aroma en smaak.

Tijdens het destillatie proces wordt het gist gedeponeerd in koperen ketels waarbij de alcohol wordt ontrokken die is gevormd in het langzame fermantatieve proces van de ''overblijfselen''. De meest traditionele destillatie technieken worden gebruikt om de alcohol te winnen en dit wordt streng gecontroleerd en onder de supervisie van ervaren en toegewijde meester distilleerders.

Nuevas Rias Orijo heeft aroma's van bessen, frisse appel en banaan. Het heeft een heldere weer schijning, een zachte smaak, lichte steek zonder dat het irritant wordt en een aroma dat aan de druivenoogst herinnert.