Notaris V.O. 3 Years

70 cl

Notaris V.O. 3 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Merk Notaris
Soort / Type Oude Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Notaris V.O. is een jenever die met de grootste zorg en vakmanschap tot stand is gekomen, dit wordt bevestigd door het zegel dat de drank met zich mee draagt. In 1902 werd er een garantiezegel in het leven geroepen door de gemeente Schiedam om de authentieke productiewijze van de drank te beschermen, op het moment is Notaris het enige merk die dit zegel draagt.

Het zegel is een garantie voor kwaliteit, aandacht, zorg en vakmanschap. Een zegel dat Notaris V.O. met trots mag dragen! De jenever rijpt in totaal minimaal 3 jaar op eikenhouten vaten om volle smaken en intense aroma’s te ontwikkelen.