North Coast Le Merle

33 cl

North Coast Le Merle

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,50
  • Vanaf 24 voor € 5,40 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij North Coast Brewing
Type Bier Overig
Alcohol % 7,9 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Le Merle is een Belgian Style Farmhouse Ale of wel een Saison. Dit type bier wordt traditie getrouw in de winter gebrouwen zo dat de boeren en knechten op het land in het seizoen een lekker fris biertje hebben. Een bleke kleur maar door de overvloedige hop en Belgische giststam heeft hij heerlijke exotische aroma's van tropisch fruit waardoor het een subitel verfijnde Belgian style saison bier is geworden.