Bacardi Flessenhouder 3,5 cl Non Drip

 

Bacardi Flessenhouder 3,5 cl Non Drip

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M26
Soort Non-Drip
Merk Bacardi
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een flessenhouder die geschikt is voor muur of blad bevestiging met een strakke uitstraling gemaakt van alluminium aluminium en kunstof delen. Met deze flessenhouder staat u garant voor een professionele look in uw bar. De flessenhouder kunt u gebruiken voor aan het blad dankzij de schroefklem, Als u de schroefklem verwijdert kunt u de flessenhouder aan de muur bevestigen door deze in de muur te schroeven waarna deze als muurbeugel gebruikt kan worden.

De schroefklem is geschikt voor een minimale dikte van 0.5 centimeter tot een maximale dikte van 4.5 centimeter.

De flessenhouder heeft een lengte van 32 centimeter met een uitreklengte van 49 centimeter waar flessen van 0.7L tot 1.5L inpassen.

De flessenhouder wordt geleverd met 3,5 cl Non Drip van kunstof.