NO.0 Dry Gin

70 cl

NO.0 Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 41 %
Merk NO.0
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

No. 0 Gin is een hartstochtelijke Gin die is gemaakt om het gehemelte te plezieren. Daarnaast is het een grote deugd te zien hoeveel mensen deze Gin kennen en thuis hebben staan. Een verschill tussen no. zero en andere Gin ’s is dat no. 0 een bestandsdeel bevat die andere Gin ’s niet bevatten maar wat wel in Tonic zit, namelijk: kinine. Dit zorgt ervoor dat de cocktails anders gaan smaken en wellicht minder tonic kan worden toegevoegd. Er is ook van no. 0 een Rum variant maar wij vinden natuurlijk de Gin een veel aantrekkelijker product.

Natuurlijk komt dit product in een Longdrink glas het meest tot zijn recht want alleen dan komen de heerlijke jeneverbessen basissen, koriander en kaneel het meest essentieel naar boven. Wil je weten of je dit lekker vind, dan kun je hem het best vergelijken met Plymouth en aangezien men weet dat dit een hoogwaardig veel gedronken Gin is kun je er gerust van uit gaan dat No. 0 er ook een is van hetzelfde kaliber.