New Amsterdam Vodka

70 cl

New Amsterdam Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 37 %
Smaak Neutraal
Merk New Amsterdam
Land Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

New Amsterdam is een Amerikaanse premium Vodka, deze vodka is maar liefst 5x gedistilleerd in koperen pot stills uit de fijnste graankorrels en vervolgens nog is 3x gefilterd. Hierdoor onstaat er een zuivere vodka. Hij is zacht genoeg om puur te drinken en onderscheidend genoeg om zich staande te houden in een cocktail.

Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in Piemonte, Italië. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij het wijnhuis betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren heeft de 3e generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen. Sinds 2 jaar heeft de familie Gallo het imperium uitgebreid met een distilleerderij. Hier stoken zij de E.&J. Gallo brandy, en New Amsterdam vodka's en gin. New Amsterdam is een succesverhaal in Amerika. Dit jaar willen ze dat succes ook gaan opbouwen in Europa.