Mythen uit Whiskyland

Mythen uit Whiskyland

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 20,95

Special Price € 12,50

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D9
Merken Overige
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Type Toebehoren
Toebehoren Boeken
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bij Schotse whisky horen mooie verhalen. Ze gaan over de geschiedenis van beroemde distilleerderijen, over de whiskyproductie zelf, maar vooral over de oorzaak van specifieke geuren en smaken. Een boek vol met goed onderbouwde verhalen over de oorsprong en historie van distilleerderijen, actuele wetenswaardigheden over het productieproces én de juiste informatie over de voor whisky zo typerende aroma's. 
Een zeer interessante boek voor elke whisky liefhebber!