Mumm Demi Sec

75 cl

Mumm Demi Sec

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95
  • Vanaf 6 voor € 43,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 12 %
Land Frankrijk
Merk Mumm
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie, ronde champagne die speciaal geblend is voor een rijke en gebalanceerde smaak met een fris aroma. Mumm Demi Sec heeft een diepgoud, gele kleur met amberkleurige tinten en levendige bubbels.De champagne smaakt voortreffelijk, een rijk en fruitig boekt met zoete aroma’s van perzik, peer en exotisch fruit die gecombineerd worden met subtiele tonen van honing en vanille. Een smakenpalet die zeer mooi gebalanceerd is, een klein zuurtje maakt het geheel af. De gebruikte druiven zijn Pinot Meunier, Pinot Noir en Chardonnay.

G.H. Mumm&Co ook wel bekend als Mumm heeft een champagnehuis gevestigd in Reims. Opgericht in 1827 door Peter Arnold Mumm uit Keulen. Mumm heeft zich uitgebreid in de loop der jaren, zo werden Peppier-Jouët, Chauvet Frères en Heidsieck&Co Monopole overgenomen. Maar in 1969 was het de Canadese Multinational Seagram die Mumm overnam. Tegenwoordig is het familiebedrijf dat zo uitgroeide van Frey-groep, die kochten Mumm in 1999.

Het champagnehuis is gevestigd in Reims. Net als de meeste champagnehuizen in Reims is G.H. Mumm&Co een typisch Pinot Noir-huis. Het champagne huis beschikt over 218 hectare aan wijngaarden en een jaarlijkse afzet van 7,5 miljoen flessen champagne. Mumm laat de wijnen een procedure van 3 gistingen doorgaan. De eerste gisting is de alcoholische gisting, deze treed in de herfst spontaan op. Omdat de wijn niet gekoeld wordt, ondervindt de wijn de tweede spontane gisting in het voorjaar, de malolactische gisting. Malolactische gisting wordt ook wel de melkzure gisting genoemd. Deze gisting heeft betrekking op de smaak, de smaak zal namelijk na deze gisting dieper en complexer zijn. Als laatste is de derde gisting, de prise de mousse

r.