Muifel Zuster Agatha Quadrupel

Waardering:
80% of 100
€ 2,39

Direct leverbaar !

Muifel Zuster Agatha Quadrupel is het bier waar het mee begon voor de Muifel Brouwerij, het is een rijk donker bier met een groot aandeel in donkere moutsoorten en een van de beste trappisten gisten. Hierdoor heeft hij een heerlijke aroma van karamel, kersen en pruimen met een heerlijke frisheid in de smaak en noten van rozijnen die het geheel afronden. De afdronk is intens en heerlijk in balans met de zoetheid van gebrande mout.

Prijzen:

  • Brons tijdens de 1e Dutch Beer Challenge

Geschiedenis:

Muifelbrouwerij gestart in 2006 met als missie " het produceren van excellente bieren " De naam is een verbastering van twee namen, Megen en Duivel. Megen is een klein stadje waar de hobbybrouwerij is begonnen, en waar een duvel-achtig bier door het leven ging als Muifel. Het logo van de brouwerij verwijst naar ke karakteristieke gevels in Megen.

De Muifelbrouwerij is tegenwoordig gevestigd in het dorp Berghem, voor dat zij hier vestigde brouwden zij hun bieren bij verschillende brouwerijen. Begonnen bij Maaslandbrouwerij in Oss welke in 2010 falliet ging, vanaf 2013 maaken zij gebruik van twee verschillende brouwerijen waar met veel zorg de Muifelbieren worden gebrouwen, afgevuld, hervergist op de fles en verpakt voor verdere verkoop.

Extra info:

De Muifelbieren worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, geen pasteurisatie en koolzuurvorming op de fles en fust middels hervergisting. Hierdoor beval elke fles depo van eiwitten en gist.

Meer informatie
Locatie E6
Land Nederland
Inhoud 33 cl
Gewicht 0.5000
Alcoholpercentage in % 10
Brouwerij Muifel
Type bier Quadrupel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muifel Zuster Agatha Quadrupel
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.