Muifel Zuster Agatha Quadrupel

33 cl

Muifel Zuster Agatha Quadrupel

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
  • Vanaf 24 voor € 2,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Muifel
Type Bier Quadrupel
Alcohol % 10,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Muifel Zuster Agatha Quadrupel is het bier waar het mee begon voor de Muifel Brouwerij, het is een rijk donker bier met een groot aandeel in donkere moutsoorten en een van de beste trappisten gisten. Hierdoor heeft hij een heerlijke aroma van karamel, kersen en pruimen met een heerlijke frisheid in de smaak en noten van rozijnen die het geheel afronden. De afdronk is intens en heerlijk in balans met de zoetheid van gebrande mout.

Prijzen:

  • Brons tijdens de 1e Dutch Beer Challenge

Geschiedenis:

Muifelbrouwerij gestart in 2006 met als missie " het produceren van excellente bieren " De naam is een verbastering van twee namen, Megen en Duivel. Megen is een klein stadje waar de hobbybrouwerij is begonnen, en waar een duvel-achtig bier door het leven ging als Muifel. Het logo van de brouwerij verwijst naar ke karakteristieke gevels in Megen.

De Muifelbrouwerij is tegenwoordig gevestigd in het dorp Berghem, voor dat zij hier vestigde brouwden zij hun bieren bij verschillende brouwerijen. Begonnen bij Maaslandbrouwerij in Oss welke in 2010 falliet ging, vanaf 2013 maaken zij gebruik van twee verschillende brouwerijen waar met veel zorg de Muifelbieren worden gebrouwen, afgevuld, hervergist op de fles en verpakt voor verdere verkoop.

Extra info:

De Muifelbieren worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, geen pasteurisatie en koolzuurvorming op de fles en fust middels hervergisting. Hierdoor beval elke fles depo van eiwitten en gist.