Muifel Beerskey Peated

33 cl

Muifel Beerskey Peated

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,85
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 3,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Muifel
Type Bier Barrel Projects
Alcohol % 11,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Beerskey is een bier gebouwen met geturfde whisky mout wat het bier een diepe complexiteit geeft en een kleur die erg lijkt op een malt whisky. Met geuren van turf en rook die samen komen met mout en hop, een ongewone mix die zeker de nieuwschierigheid wekt. De smaak is rokerig en stevig met een hoge bitterheid waardoor je hem rustig zult drinken met een hoppige afdonk en een krachtige mout notities.

Geschiedenis:

Muifelbrouwerij gestart in 2006 met als missie " het produceren van excellente bieren " De naam is een verbastering van twee namen, Megen en Duivel. Megen is een klein stadje waar de hobbybrouwerij is begonnen, en waar een duvel-achtig bier door het leven ging als Muifel. Het logo van de brouwerij verwijst naar ke karakteristieke gevels in Megen.

De Muifelbrouwerij is tegenwoordig gevestigd in het dorp Berghem, voor dat zij hier vestigde brouwden zij hun bieren bij verschillende brouwerijen. Begonnen bij Maaslandbrouwerij in Oss welke in 2010 falliet ging, vanaf 2013 maaken zij gebruik van twee verschillende brouwerijen waar met veel zorg de Muifelbieren worden gebrouwen, afgevuld, hervergist op de fles en verpakt voor verdere verkoop.

Extra info:

De Muifelbieren worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, geen pasteurisatie en koolzuurvorming op de fles en fust middels hervergisting. Hierdoor beval elke fles depo van eiwitten en gist.