Mount Gay 1703 Old Cask Selection

70 cl

Mount Gay 1703 Old Cask Selection

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 43 %
Soort Bruine Rum
Merk Mount Gay
Herkomst Barbados
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Speciale selectie edition van werelds meest verfijnde Rum fabrikant. Een exclusieve selectie van diverse "Reseve old Rum "  van 10 tot 30 jaar oud. Deze parade paartjes zijn in de Mount gay 1703 Old Cask selection gebruikt. De bijzonder diep gouden kleur geeft de tijd, arbeid en enorm verfijnde smaak weer en zegt op het eerste gezich al veel over deze  Rum uit de Barbados. De intense smaken van Leer, eiken en noot zijn direct te proeven en geven de lijndraad weer. Hiernaast heeft de 1703 rum een achte smaak van rijpe banaan en diverse elegante kruiden.  De bijzondere smaken en reuk geven duidelijk een beeld dat ook in de wereld van rum nog vele mooie kwalieits dranken te vinden en te proeven zijn en dat we nog lang niet alles hebben gezien en geproefd.