Moscow Mule Koperen Beker

20 cl

Moscow Mule Koperen Beker

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie C84
Inhoud 20 cl
Soort Glas Proefglas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Je zult meer gewaardeerd worden in het leven met deze koperen bekers van topklasse. Ze zijn perfect om uit te drinken! Het is het puntje op de i wanneer je deze traditionele bekers gebruikt.

De Moscow Mule is de cocktail die in de jaren 40 wodka populair maakte in de VS.

Tot daarvoor werd wodka enkel puur gedronken door Oost-Europese immigranten. Voor de rest van de bevolking was er zo goed als geen onderscheid tussen aquavit, schnaps of wodka en ze lustten geen van de drie in hun pure vorm.

De Moscow Mule deed zijn grote intrede in de Cock ’n Bull bar/restaurant op Sunset Boulevard in Los Angeles begin jaren 40.

Een brainstorm sessie aan de toog met een wodkaproducent/invoerder, een bareigenaar met een teveel aan gemberbier en een vriendin die net een koperverwerkend bedrijf geërfd: de Moscow Mule was er en werd vanaf toen traditioneel in koperen bekers geserveerd.