Miodula Presidential Blend

50 cl

Miodula Presidential Blend

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Honing
Kleur Geel
Land Polen
Merk Miodula
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Miodula Presidential Blend is een bijzondere Poolse likeur met prachtige erg volle smaken van honing en vodka die duidelijk naar boven komen. Het hoge alcohol percentage geeft de kracht van de likeur aan en is mede tot stand gekomen door de rijping op Poolse eiken vaten waardoor intense smaken zijn achter gebleven. De goudgele kleur en de meerdere medailles geven aan dat deze blend een topper is die we weinig zien.

Deze Poolse honing wodka likeur is erg uniek doordat er maar 4000 flessen worden geproduceerd per jaar waarvan er 500 naar de president van Polen gaan voor diplomatieke geschenken.