Mezcal Monte Alban

70 cl

Mezcal Monte Alban

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
  • Vanaf 6 voor € 19,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Overig
Merk Mezcal Cortes
Land Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Mezcal Monte Alban is een heerlijke drank gemaakt van 100% agave. Mezcal combineert met deze heerlijke drank de betoverende Azteekse mythologie met een intens rokerige, kruidige en aardse smaak van Mexico. Elke slok beroept op de geschiedenis van Oaxaca, de geboorteplaats van Monte Alban, waar de spaanse veroveraars voor het eerst de vurige spirit maakte wat later deze 100% Agave spirit zou worden. Gemaakt volgens eeuwenoude traditie en technietk, met authentieke Mescal worm in de fles.

Mezcal wordt traditioneel gedronken als Tequila, dus met een likje zout en een schijfje citroen. De worm in de fles is ook bedoeld om te eten, voor de een een delicatesse, voor de ander is alleen de gedachten al meer dan genoeg.

Leuk om te weten:

Mezcal dateerd al uit de tijd dat de Spaanse conquistadores de Nieuwe Wereld hadden veroverd, toen de traditionel rum op was zochten zij een andere manier om drank te maken. De Azteken van Monte Alban in Oaxaca hadden een drank van agavecactus die zij fermenteerden. De Spanjaarden wilden echter wat sterkers en begonnen te experimenteren met de Pulque zo als de drank hete. Het resultaat.... Mezcal !