Mezcal Monte Alban

€ 19,95

Direct leverbaar !

Mezcal Monte Alban is een heerlijke drank gemaakt van 100% agave. Mezcal combineert met deze heerlijke drank de betoverende Azteekse mythologie met een intens rokerige, kruidige en aardse smaak van Mexico. Elke slok beroept op de geschiedenis van Oaxaca, de geboorteplaats van Monte Alban, waar de spaanse veroveraars voor het eerst de vurige spirit maakte wat later deze 100% Agave spirit zou worden. Gemaakt volgens eeuwenoude traditie en technietk, met authentieke Mescal worm in de fles.

Mezcal wordt traditioneel gedronken als Tequila, dus met een likje zout en een schijfje citroen. De worm in de fles is ook bedoeld om te eten, voor de een een delicatesse, voor de ander is alleen de gedachten al meer dan genoeg.

Leuk om te weten:

Mezcal dateerd al uit de tijd dat de Spaanse conquistadores de Nieuwe Wereld hadden veroverd, toen de traditionel rum op was zochten zij een andere manier om drank te maken. De Azteken van Monte Alban in Oaxaca hadden een drank van agavecactus die zij fermenteerden. De Spanjaarden wilden echter wat sterkers en begonnen te experimenteren met de Pulque zo als de drank hete. Het resultaat.... Mezcal !

Meer informatie
Merk Mezcal Cortes
Inhoud 70 cl
Land Frankrijk
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Type tequila Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mezcal Monte Alban
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.