Meukow VS Giftpack met Glazen

70 cl

Meukow VS Giftpack met Glazen

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd V.S.
Land Frankrijk
Merk Meukow
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Meukow VS Giftpack met twee mooie stevige glazen is een mooi geschenk voor een goede kennis of vriend. De prachtige cognac van Meukow komt in een mooi gedecoreerde fles, de afgebeelde zwarte panter geeft het typische karakter van het merk en de volle smaak goed weer.

De VS is relatief zacht vergeleken met andere cognacs in dezelfde categorie. De kleur van deze cognac is prachtig goud met koper tinten erdoorheen en omringd met volle aroma's van onder andere rozijnen, gekarameliseerde noten, gedroogd fruit, gepocheerde peren, kruiden en lichtjes de geur van alcohol. Wat betreft de smaak, zit de cognac die vol zit met hout tonen, warme vruchten en gedroogde bloemen en kruiden.