Mayfair Gin

70 cl

Mayfair Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin, Zoete Gin
Alcohol % 40 %
Merk Mayfair
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Mayfair is een Gin die gebaseerd is op een 200 jaar oude formule van Sir Robert Brunett, een pionier in de wereld van gin. Door een speciale wijze van distillatie worden enkel de meest delicate smaken van bessen en kruiden geëxtraheerd. Wat Mayfair zo bijzonder maakt is de unieke Angelica die men gebruikt, deze specifieke soort die men gebruikt groeit namelijk enkel in zeer afgelegen gebieden van Turkije en geven de gin zijn karakterstieke smaak mee. Het resultaat is een uitgesproken karakter met een delicate smaak die vele gin liefhebbers zullen kunnen waarderen.

Het merk Mayfair heeft naast de Gin ook nog Wodka en een Rum. Mayfair is het beste te vergelijken met de Edinburgh Spiced Gin qua structuur en ingrediënten maar de kwaliteit van Mayfair ligt velen malen hoger. Daarnaast is Mayfair een heerlijk zuivere Gin die goed te doen is met Thomas Henry Tonic. En vergeet niet dat uw G&T het beste smaakt in een Longdrink glas.