Master's Selection London Dry Gin

70 cl

Master's Selection London Dry Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Merk Master's
Herkomst Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een London Dry Gin hoeft niet persee in London(Engeland) gemaakt te worden en dat bewijst Master's Selection London Dry Gin. Deze is gemaakt in Barcelona, te Spanje door een familiebedrijf wat dateert uit 1835. Deze gin heeft een uniek ontwikkelingsproces ondergaan; Graan en alcohol werd opnieuw gedestilleerd in een stookketel met Spaanse jeneverbessen, koriander en Guatemalteekse kardemom.

Na dit proces worden er drie afzonderlijke maceraties van Spaanse citrus geïntroduceerd; zoete sinaasappel van Valencia, bittere sinaasappel en citroenen uit Sevilla. Elk van deze maceraties werd een jaar lang gescheiden gehouden van elkaar om te rusten voordat het samen gemend en opnieuw gedestilleerd werd.

Ondanks het ingewikkelde productie proces is Master's Selection London Dry Gin perfect drinkbaar met voldoende zoetheid en een sterke smaak van citrus die goed aangevuld is met bescheiden jeneverbes, kruiden en koriander notities.