Martell Cordon Bleu

70 cl

Martell Cordon Bleu

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,50
  • Vanaf 3 voor € 117,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Martell
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Martell Cordon Bleu is de cognac voor de echte kenners en heeft een legendarische status verworven sinds haar oprichting door Edouard Martell in 1912. Zijn kenmerkende smaak, is gekenmerkt door een overwicht van eaux-de-vie van de Borderies groei, en zijn tijdloze fles design maakt het een klassieker ongeëvenaard in de wereld van cognac. Een explosie van heerlijke vruchten, kruiden notities. Elegantie gekoppeld aan aromatische rijkdom.