Marsala Cantine Pellegrino Crema de Mandorla

75 cl

Marsala Cantine Pellegrino Crema de Mandorla

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
  • Vanaf 6 voor € 7,75 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Type Rood
Inhoud 75 cl
Alcohol % 18 %
Wijnhuis Pellegrino
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze heerlijke Italiaanse wijn is afkomstig uit Sicilië te Italië. Er is veel aandacht geschonken aan het maken deze wijn. Er zitten heerlijke smaken en geuren verborgen in de fles. Een combinatie van diverse en de speciale bereidingswijze maakt deze wijn uniek. Een heerlijk ronde en volle smaak. Marsala is lekker bij kazen en als aperitief.

Marsala is een versterkte Italiaanse wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala, op het westelijk deel van Sicilië. Deze wijn werd In 1773 ondekt door een engelsman genaamd John Woodhouse. Marsala heeft drie kleur groepen genaamd: Oro (goudgeel), Ambra (bruin) en Rubino (robijnrood). De smaken zijn secco (droog), demisecco (halfdroog) tot dolce (zoet). Marsala heeft nooit een jaartal omdat het een menging is van meerdere jaren. Hierdoor is een bepaalde type of merk ook zeer constant van smaak en kwaliteit. Afhankelijk van het gebruikte solera-systeem zijn er wel verschillende leeftijdscategorieën. Van jong tot oud zijn dit: Fine, Superiore, superiore riserva, vergine en het oudste stravecchio. De rijping varieert dan van 1 tot 5 en soms zelfs meer dan 20 jaar. Met name de drogere, wat langer gerijpte varianten kunnen een behoorlijke kwaliteit halen.

De perfecte serveer temperatuur is tussen de 16 en 19 graden.