Marolo Grappa di Barolo 9 Ans

€ 52,50

Direct leverbaar !

Marolo Grappa di Barolo is een Grappa van 9 jaar oud en gerijpt op kleine eikenhouten vaten met zijn gouden kleur en rijke geur van het eiken vat met hinten van kaneel, tabak en zoethoud, een heerlijk smaken pallet van bloemen, honing en een heerlijke fruit basis met een heerlijk einde van vanille.

Elke fles is genummerd, wilt u deze nummers weten mail ons! Wilt u gewoon genieten van een heerlijke fles grappa, dan is dit de fles die u moet hebben !

Geschiedenis: 

In 1977 werd de Santoa Teresa distileerderij opgericht. De distilleerderij is opgericht in de stad Alba in Italië. Paolo Marolo creëert elegante variaties op het thema van de grappa en zorgt ervoor dat elke botteling origineel en uniek is. Daardoor is hij één van de meest succesvolle distilleerders. Hij volgt elke fase van het destillatieproces aandachtig en doet alles met de hand, daardoor kan alles aangepast worden aan de kwaliteit van de ingrediënten. Paolo Marolo maakt gebruik van twee machines, één voor wit en één voor de rode druiven. Een deel van de destillaten wordt opgeslagen voor een lange tijd in acacia en eiken vaten om een bijzonder parfum en mooie amberkleur te geven.    

Regio: Piemonte, dit ligt in het uiterste noord-westen van Italië en behoort tot 's werelds allerbeste wijngebieden.

Meer informatie
Locatie Market Trap
Merk Marolo
Land Italië
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 50
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Marolo Grappa di Barolo 9 Ans
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.