Malteco Rum Selección 1986

70 cl

Malteco Rum Selección 1986

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 139,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Malteco
Herkomst Guatemala
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Malteco Rum Selección 1986 is een mooie en zeldzame rum van Malteco uit Guatemala De rum is in 1986 gedistilleerd en opgeslagen in ex bourbon vaten om te rijpen tot de master blender toestemming geeft om de meest perfecte vaten te bottelen. Malteco Rum Selección 1986 heeft een mooie bruine kleur met koperen highlights, en is rijk aan heerlijke aroma's van tijp fruit, hout, leer en karamel met een hint van noten en peper. De smaak is zacht en fris met een mooi complex evenwicht en een lichte zuurgraad. De afdronk is mooi en aanhoudend!