Malecon Luxe Rum Cadeaukist

€ 154,95

Direct leverbaar !

Een bijzonder exclusieve rum cadeau kist uit Panama, deze oude en exclusieve rum met drie jaartallen maken het geschenk zeer bijzonder. De houten kist bevat een 18 jaar, 21 jaar en 25 jaar oude rum die alle drie op houten vaten zijn gerijpt, deze rijping die in een subliem klimaat rond de evenaar plaats vindt zorgt dat deze rum prachtig rond van smaak is met diverse unieke hints van gedroogt fruit, toffee, eiken en vanille. Dit geschenk is bij iedere rum drinker iets speciaals en wordt puur of on the rocks van gedronken. Een werkelijke aanrader voor een liefhebber !

 

Inhoud cadeakist:

  • Malecon Rum 18 Year old
  • Malecon Rum 21 Year old
  • Malecon Rum 25 Year old

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Overige
Inhoud 210 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Panama
Kleur rum Bruine Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Malecon Luxe Rum Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.