Magnifica Cachaca

100 cl

Magnifica Cachaca

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 45 %
Type Reposado
Merk Macallan
Land Brazilië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Magnífica cachaca heeft voor minstens 2 jaar in grote vaten gerijpt en is gemaakt van de Braziliaanse tropische hout Ipê. De vergrijzing maakt Magnífica Tradicional in een gladde en verfijnde cachaça.

Magnífica cachaca  heeft intense aroma van verse suikerriet, banaan, framboos, citroengras en een lichte hout smaak. De cask strength botteling op 45% vol. resulteert in een volle, rijke en zeer kenmerkende aroma.

Magnífica cachaca  is een uitstekende keuze voor aromatische Caipirinhas, Batidas, of elke moderne cachaça cocktail die een krachtige en onderscheidende geest basis vereist.