Magners Apple Cider

57 cl

Magners Apple Cider

57 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 57 cl
Land Ierland
Brouwerij Magners
Type Bier Cider, Fruit, Glutenvrij
Alcohol % 4,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Magners Irish Cider is een echte favoriet in de Ierse pub, een echte dorstlesser met de bitterzoeke smaak van appels die groeien bij de Magners brouwerij zelf! Minder droog dan de Engelse ciders en daardoor een toegankelijke cider die tevens glutevrij is!

Geschiedenis:

Sinds 1935 wordt er Magners Cider gepoduceerd, de grondlegger William Magner kocht hiervoor een appelboomgaard op om vervolgens ciders te maken. De ciderfabriek werdt gebouwd in Dowds Lane, Clonemel. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de C&C Group.