Barmat Maes

 

Barmat Maes

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M89
Soort Bardoek
Merk Maes
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze unieke barmat van Maes die men veel in Heineken kroegen en Cafe's tegenkomt is sinds 2011 een vaak gezien exemplaar. Sinds Heineken de Maes Brouwerij heeft overgenomen en het bier steeds meer in Nederland probeert te promoten zien we de bardoekken en matten geregeld opduiken. De opvallende diep blauwe kleur en het makkelijk schoon te maken oppervlak maken de barmat of doek gewild. Men ziet dit artikel tevens vaak als collectors item. OP=OP.

Afmetingen: 44 x 22 cm

Materiaal: rubber en stof

Onderhoud: U kunt de barmat schoonmaken met een vochtige doek.